Jullie schitterende

TROUWALBUM

Het trouwalbum is de kers op de taart van de bruidsreportage. Foto’s zijn meer dan een mapje op je computer: in een album komen ze het beste tot hun recht.

De kers op de taart

Luxe als standaard

Bij ieder pakket

Ik lever bij alle pakketten standaard een luxe album mee. Bij de kennismaking neem ik een demo-album mee om jullie een goed idee te geven wat je kunt verwachten.

prachtige kwaliteit

Pagina voor pagina

De volledige pagina's zijn gemaakt van professioneel fotopapier dat tenminste 75 jaar kleurecht blijft. Ze zijn verstevigd met museumkarton en liggen mooi vlak.

Bij de kennismaking neem ik voorbeelden mee van de verschillende papiersoorten en covermaterialen. Zo krijg je een goed beeld van deze mooie materialen.

Het album kan al 5 weken na de bruiloft geleverd worden.

Ik maak een eerste versie van het album. Hierbij kies ik alle foto's en richt ik alle pagina's in. Deze eerste versie krijgen jullie als pdf in de mail, 3 weken na de bruiloft.

Hier kunnen jullie nog praktisch alles aan laten wijzigen: je kunt foto's toevoegen, weglaten, pagina's toevoegen, weglaten, anders indelen - noem maar op. De feedback mailen jullie naar mij en die verwerk ik tot een nieuwe versie. Wanneer alles naar wens is, gaat het album

naar de drukker. De druktijd is 2 weken.

Wanneer gewenst kan ik afwijken van deze werkwijze. Het is wel eens voorgekomen dat het koppel zelf de foto's wilde selecteren en dat ik er vervolgens een album van maakte. In overleg is veel mogeljik.

Ik maak de meters. Jullie sturen bij

Let's make it special

Ik denk graag mee om er echt jullie album van te maken. Hebben jullie bijvoorbeeld iets van geloften of iets anders wat jullie tegen elkaar zeggen tijdens de ceremonie? Dat kan ik prachtig verwerken in het album in de stijl van jullie uitnodiging. Ik gebruik de lettertypes, kleurcodes en andere ontwerpelementen van de uitnodiging en gebruik die stijl om de geloften zo mooi mogelijk te verwerken in het album.

Hebben jullie nog andere verzoeken of ideeën voor het album? Geef dat dan vooral aan!

Boeken?

Willen jullie prachtige foto's én een schitterend album? Neem contact op voor meer informatie.

Contact

× Hoe kan ik je helpen?