Trouwfotografie op de Waalkade op de fiets in Nijmegen
1 5
1 5

Authentiek

met een gouden randje

1 . AUTHENTIEK

Op jullie bruiloft staan, verrassend genoeg, jullie centraal. Wie jullie zijn als persoon (én als koppel), wie jullie gasten zijn, welke emoties er naar boven komen en hoe de sfeer op de dag is. Al die elementen leg ik zo authentiek en zo mooi mogelijk vast.

2 . PERSOONLIJK

Om het album zo authentiek en persoonlijk mogelijk te maken, is er volop ruimte voor eigen inbreng. Ik denk graag mee en kom met ideeën zodat jullie album one of a kind is.

3. ALBUM

Zei ik album? Jazeker. Ik lever altijd een luxe album af van 30x30cm met tot 70 pagina’s en volop keuzes uit prachtige coveropties. Hier komen jullie foto’s geweldig tot hun recht. En het mooiste is: dit is inbegrepen bij mijn standaard pakketprijzen!

4. OOK ALS JE NIET VAN FOTO'S MAKEN HOUDT

Lang niet iedereen houdt van op de foto gaan. Meestal is je echte lach een stuk mooier dan je geforceerde camera lach. Ik ben er echt in gespecialiseerd om iedereen goed op de foto te krijgen en hoor dit vaak achteraf terug van bruidsparen. Dus of het om jou of je gasten gaat, ik krijg je mooi op de foto met een échte lach (en don’t worry: zonder moppen tappen).

5. EEN GOUDEN RANDJE

Je zult mij leren kennen als een rustige en vriendelijke persoon, maar ik ben ook echt een perfectionistische vakidioot. Ik heb al ontzettend veel prachtige bruiloften gefotografeerd, maar mijn allerbeste zal altijd de volgende zijn. En ik laat geen kans onbenut om jullie verwachtingen te overtreffen.

823

17

22

2013

gasten lachend of huilend op de foto in 2022

bruiloften ingepland voor 2023

bruiloften in 2022 gefotografeerd

eerste bruiloft gefotografeerd

— Nijmegen

Rutger van loo

Ik ben Rutger en ik probeer een verstandige levensgenieter te zijn. Ik wil genieten van het heerlijkste eten (vaak zelfgemaakt) en toch de weegschaal te vriend houden. Ik wil de lekkerste bieren, whisky’s en wijnen ontdekken, zonder te diep in het glaasje te kijken. En ik wil luisteren naar de beste muziek ooit gemaakt, zonder naar Schoonenberg te hoeven.

En met wat uitzonderingen daargelaten gaat dat me best goed af.

Maar met fotografie ken ik geen rem. Op pad gaan met de camera is het mooiste wat er is. En voor die ene perfecte foto heb ik engelengeduld, kan ik ongezond vroeg opstaan, tot diep in de nacht doorgaan en trotseer ik moeiteloos de meest extreme weertypen.

Dus geloof me, dat ene vervelende familielid van je aanstaande overleef ik dus ook wel.

En hebben jullie nog bijzondere wensen of een idee voor foto dat je bijna niet durft te vragen? Dan zeg ik: “Kom maar op!”

Trouwfotografie in het Kronenburgerpark in Nijmegen

Bekijk mijn uitgebreide portfolio met trouwfoto's door de jaren heen

Portfolio

Bekijk

Laat de beelden spreken.

Rustig aanwezig & enthousiast

Elke fotograaf heeft een eigen manier van werken en is op een eigen manier aanwezig op de dag. Ik krijg vaak te horen dat ik een combinatie ben van “rustig aanwezig” en “enthousiast”.

De mooiste foto’s krijg je als je je op je gemak voelt. Dat geldt voor jullie en voor jullie gasten. Ik sta niet de hele tijd op de voorgrond en kan daardoor hele spontane foto’s maken van echte momenten.

En als de situatie erom vraagt, komt mijn meer enthousiaste, creatieve kant naar voren. Ik stuur dan bij waar nodig omdat ik weet dat de meeste mensen geen geboren modellen zijn.

Maar het belangrijkste wat ik doe is een vrijblijvende kennismaking vooraf. Het is namelijk best lastig om op basis van een paar regels tekst te bepalen of je het prettig vindt dat ik bij jullie bruiloft aanwezig ben. Dat kun je veel beter in real life ervaren.

Plan een kennismaking in


Tijdens de kennismaking vooraf krijg ik een eerste beeld van wie jullie zijn en hoe jullie bruiloft eruit gaat zien. En tijdens de dag probeer ik zo goed mogelijk aan te voelen waar jullie behoefte aan hebben: misschien willen jullie even een momentje voor jezelf, of even bijkletsen met je gasten. En misschien wil je tijdens zonsondergang nog even een kwartiertje foto’s maken met het perfecte licht.

Ik probeer dit zo goed mogelijk in te schatten, zodat ik kan meeveren op jullie behoeftes. Maar vergeet vooral niet: ik ben er die dag voor jullie, dus als je een idee hebt voor een foto, dan kun je het me altijd vragen!

Meeveren

Elke bruiloft is anders. Waar het ene stel absoluut niet het middelpunt van de aandacht wil zijn, krijgt een ander stel daar juist energie van.

Jullie foto's verdienen een prachtig album

Bijzondere ervaring

Hoogwaardig fotopapier

30x30cm

Pagina voor pagina genieten

Op vlakliggende pagina's, verstevigd met museumkarton

Groot, luxe album standaard bij de prijs inbegrepen

Moments are forever

Een bruiloft bestaat uit ontelbaar veel grote en kleine momenten

Als bruidsfotograaf ben ik altijd op zoek naar het perfecte moment. En laat een bruiloft nu net tjokvol perfecte momenten zitten. Van dé kus op het moment suprême tot een spontane lach omdat er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

Aan mij de taak om die momenten te zien voordat ze plaatsvinden, om ze te voorspellen, erop te anticiperen. Zo kan ik steeds op de juiste plek staan om op het perfecte moment de foto te maken.

Prijzen en info

Ontdek mijn uitgebreide pakketten en heldere prijzen.

Meer informatie

Enthousiast?

Neem contact op en check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Bij groen licht plannen we een vrijblijvende kennismaking in.

Volg onderstaande knop, of bel direct naar 024 234 29 05

Neem contact op

× Hoe kan ik je helpen?