ECHTE MOMENTEN OP Z'N MOOIST

Ik ben Rutger

Bruidsfotograaf Nijmegen

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste momenten. Die kom ik tegen op de meest uiteenlopende bruiloften, bij grote of kleine evenementen en door als liefhebber stad en land af te lopen.

bruidsfotograaf nijmegen

Je kunt mij tegenkomen als:

Bruidsfotograaf

01

Straatfotograaf

02

Evenementenfotograaf

03

cursusleider

04

Alles voor de perfecte foto

Ik ben Rutger en ik probeer een verstandige levensgenieter te zijn. Ik wil genieten van het heerlijkste eten (vaak zelfgemaakt) en toch de weegschaal te vriend houden. Ik wil de lekkerste bieren, whisky’s en wijnen ontdekken, zonder te diep in het glaasje te kijken. En ik wil luisteren naar de beste muziek ooit gemaakt, zonder naar Schoonenberg te hoeven.

En met wat uitzonderingen daargelaten gaat dat me best goed af.

Maar met fotografie ken ik geen rem. Op pad gaan met de camera is het mooiste wat er is. En voor die ene perfecte foto heb ik engelengeduld, kan ik ongezond vroeg opstaan, tot diep in de nacht doorgaan en trotseer ik moeiteloos de meest extreme weertypen.

Zoom S-Tafette

Ik heb meegedaan met de S-Tafette van Zoom. Bij deze challenge kreeg ik een maand lang een camera te leen met als uitdaging om twee uitersten vast te leggen. Het was ontzettend leuk om mee te doen én heeft geleid tot een hele mooie video!

× Hoe kan ik je helpen?