Fotografie van

evenementen

Met oog voor momenten

Een evenement is een continue aaneenschakeling van momenten. Aan mij als fotograaf de mooie taak om die momenten vast te leggen. Dat gaat enerzijds om de grote momenten op het podium waar alle ogen op gericht zijn en anderzijds om de kleine momenten zoals een goed gesprek tussen bezoekers.

Ik heb ervaring met het fotograferen van zakelijke evenementen zoals congressen en grote, feestelijke dagen zoals een 70-jarig bestaan van een bedrijf. Om keer op keer te zorgen voor beelden met impact die het juiste verhaal vertellen, werk ik op de volgende wijze:

  • Briefing vooraf: goede voorbereiding is essentieel. Ik moet precies weten waar ik hoe laat moet zijn en wat voor jullie de belangrijkste foto's zijn. Vooraf spreken we dit door, bijvoorbeeld via een videocall.
  • Plan B en C: als er iets misgaat, moet ik door kunnen. Dus ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben en ik heb altijd reserve-apparatuur mee.
  • Snelle levering: niemand zit te wachten op evenementfoto's drie weken na het evenement. Tijdens het overleg vooraf bespreken we hoe snel je de foto's nodig hebt. Tegen een kleine meerprijs is in de meeste gevallen zelfs een same day delivery mogelijk.
  • Zorgvuldige nabewerking: ik maak een selectie van de foto's en bewerk deze na zodat ze er top uitzien. Ik houd hierbij rekening met hoe jullie foto's willen gebruiken. Tip: bedenk welke beeldverhouding jullie gebruiken. Gaat het om langwerpige foto's op een website, vierkante foto's voor social media of staande foto's voor op smartphones?

Kosten

Ik werk met standaardprijzen voor evenementen binnen Nederland. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

1 uur: €225,-
2 uur: €325,-
3 uur: €425,-
4 uur: €525,-
5 uur: €625,-
6 uur: €725,-
7 uur: €825,-
8 uur: €925,-
etc.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten. Binnen Nijmegen geen reiskosten, daarbuiten €0.50 per kilometer.

  • Meerprijs Same Day Delivery: €75,-
  • Online galerij met tenminste 20 foto's per uur (ik werk zonder maximum aantal)
  • Extra verzoeken in overleg mogelijk. Denk aan het maken van een boek of (grote) foto-afdrukken

Neem contact op om te checken of ik nog beschikbaar ben op de datum van jullie evenement en dan bespreken we de mogelijkheden.

× Hoe kan ik je helpen?