1 4
1 4

Het gouden randje is voor mij de kers op de taart. Het verschil tussen een kiekje en een mooie foto. Want ik leg authentieke momenten zo mooi mogelijk vast.

Een bruiloft zit tjokvol bijzondere momenten en mooie emoties. Die leg ik graag zo authentiek mogelijk vast, mét een gouden randje.

Authentiek met een gouden randje

— Nijmegen

Rutger van loo

Ik ben Rutger en ik probeer een verstandige levensgenieter te zijn. Ik wil genieten van het heerlijkste eten (vaak zelfgemaakt) en toch de weegschaal te vriend houden. Ik wil de lekkerste bieren, whisky’s en wijnen ontdekken, zonder te diep in het glaasje te kijken. En ik wil luisteren naar de beste muziek ooit gemaakt, zonder naar Schoonenberg te hoeven.

En met wat uitzonderingen daargelaten gaat dat me best goed af.

Maar met fotografie ken ik geen rem. Op pad gaan met de camera is het mooiste wat er is. En voor die ene perfecte foto heb ik engelengeduld, kan ik ongezond vroeg opstaan, tot diep in de nacht doorgaan en trotseer ik moeiteloos de meest extreme weertypen.

Dus geloof me, dat ene vervelende familielid van je aanstaande overleef ik dus ook wel.

En hebben jullie nog bijzondere wensen of een idee voor foto dat je bijna niet durft te vragen? Dan zeg ik: “Kom maar op!”

Rustig aanwezig & enthousiast

Elke fotograaf heeft een eigen manier van werken en is op een eigen manier aanwezig op de dag. Ik krijg vaak te horen dat ik een combinatie ben van “rustig aanwezig” en “enthousiast”.

De mooiste foto’s krijg je als je je op je gemak voelt. Dat geldt voor jullie en voor jullie gasten. Ik sta niet de hele tijd op de voorgrond en kan daardoor hele spontane foto’s maken van echte momenten.

En als de situatie erom vraagt, komt mijn meer enthousiaste, creatieve kant naar voren. Ik stuur dan bij waar nodig omdat ik weet dat de meeste mensen geen geboren modellen zijn.

Maar het belangrijkste wat ik doe is een vrijblijvende kennismaking vooraf. Het is namelijk best lastig om op basis van een paar regels tekst te bepalen of je het prettig vindt dat ik bij jullie bruiloft aanwezig ben. Dat kun je veel beter in real life ervaren.

Plan een kennismaking in


Tijdens de kennismaking vooraf krijg ik een eerste beeld van wie jullie zijn en hoe jullie bruiloft eruit gaat zien. En tijdens de dag probeer ik zo goed mogelijk aan te voelen waar jullie behoefte aan hebben: misschien willen jullie even een momentje voor jezelf, of even bijkletsen met je gasten. En misschien wil je tijdens zonsondergang nog even een kwartiertje foto’s maken met het perfecte licht.

Ik probeer dit zo goed mogelijk in te schatten, zodat ik kan meeveren op jullie behoeftes. Maar vergeet vooral niet: ik ben er die dag voor jullie, dus als je een idee hebt voor een foto, dan kun je het me altijd vragen!

Meeveren

Elke bruiloft is anders. Waar het ene stel absoluut niet het middelpunt van de aandacht wil zijn, krijgt een ander stel daar juist energie van.

Jullie foto's verdienen een prachtig album

Bijzondere ervaring

Hoogwaardig fotopapier

30x30cm

Pagina voor pagina genieten

Op vlakliggende pagina's, verstevigd met museumkarton

Groot, luxe album standaard bij de prijs inbegrepen

Moments are forever

Een bruiloft bestaat uit ontelbaar veel grote en kleine momenten

Als bruidsfotograaf ben ik altijd op zoek naar het perfecte moment. En laat een bruiloft nu net tjokvol perfecte momenten zitten. Van dé kus op het moment suprême tot een spontane lach omdat er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

Aan mij de taak om die momenten te zien voordat ze plaatsvinden, om ze te voorspellen, erop te anticiperen. Zo kan ik steeds op de juiste plek staan om op het perfecte moment de foto te maken.

Prijzen en info

Ontdek mijn uitgebreide pakketten en heldere prijzen.

Meer informatie

Enthousiast?

Neem contact op en check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Bij groen licht plannen we een vrijblijvende kennismaking in.

Neem contact op