Meteen naar de inhoud

Portretfotografie

Heb je mooie portretfoto’s nodig waar je op een positieve en prettige manier opstaat? Foto’s voor je CV, LinkedIn of een andere toepassing? Dan help ik je graag verder.

Mijn stijl

Mooi licht
Mijn portretfoto’s zijn natuurlijk: ik vermijd uitgebreide opstellingen van studiolampen, visagie en overdreven nabewerking. Ik wil eerlijke en echte foto’s maken waar je op een positieve en mooie manier in beeld gebracht wordt.

Tijd en aandacht
Een foto maak je in een split-second, maar een goede portretfoto heeft meer tijd nodig. Ik neem graag even de tijd om elkaar te leren kennen en te zorgen dat we ons beiden op ons gemak voelen.

En tijdens het maken van de foto’s probeer ik altijd meerdere dingen uit: verschillende achtergronden, verschillende uitsnedes, verschillende gezichtsuitdrukkingen. Zodoende heb je achteraf genoeg te kiezen.

Tip: zorg dat je ter plekke een andere outfit aan kunt doen. Dan valt het minder op dat alle foto’s van dezelfde shoot zijn en kun je makkelijk meerdere foto’s gebruiken.

Kleur, zwart-wit en andere wensen
Jouw wensen staan altijd centraal. Als je de foto’s graag ook in zwart-wit ontvangt, stuur ik ze in kleur én zwart-wit op. Maar als je meer van kleur houdt, doe ik dat niet. Ook met andere wensen hou ik rekening.

Aanlevering
Je krijgt de selectie van de foto’s in de hoogste resolutie en vrij van logo’s of watermerken. Ook kan ik helpen met de aanlevering: wil je enkele foto’s bijvoorbeeld graag vierkant of in zwart-wit ontvangen? Dan is dat mogelijk!

Reviews:

Martine:
“Mooie, heldere en eerlijke foto’s. Betrouwbaar en vriendelijk. Rutger neemt de tijd voor je en straalt veel rust uit! Snelle bewerking!”