Privécursus


Fotocursus Nijmegen

Privécursus Fotografie

Naast de klassikale cursus via Foto Verweij bied ik ook een privécursus aan. Het grote voordeel hiervan is dat we 1 op 1 werken. Ik heb dus alle aandacht voor u. Zo kan het volledige lespakket volledig op u afgestemd worden. Heeft u bijvoorbeeld al wat kennis, dan kunnen we dat overslaan. Wanneer u een onderwerp lastiger vindt, kunnen we daar langer bij stilstaan. Zo krijgt u met de privécursus dus een pakket op maat!

Ook bent u niet afhankelijk van vooraf bepaalde data of tijden: we spreken samen lesmomenten af die beiden uitkomen. Om een indicatie te geven: doorgaans kan ik overdag op woensdagen, donderdagen en zaterdagen. Het is ook mogelijk om ‘s avonds wat in te plannen. De privécursus kan zowel bij mij thuis als bij u thuis gegeven worden (binnen Nijmegen reken ik geen reiskosten). Ook is het mogelijk om één of meerdere keren op locatie te werken.

 

Prijzen

Ik werk standaard met bijeenkomsten van 2 uur. Een bijeenkomst van 2 uur kost €75,-. De meeste mensen kiezen voor 3 à 4 bijeenkomsten.

 

Reacties van cursisten:

“Dank voor de verhelderende en inspirerende cursusuren. Ik ken het fototoestel inmiddels een stuk beter. Bovendien durf ik meer uit te zoeken en ben ik niet meer zo ‘bang’ voor het toestel. En het is weer heerlijk om met regelmaat te fotograferen.”

Cursist van de privécursus

 

 

Voor ieder merk

Aangezien ik ook bij een fotospeciaalzaak werk, ben ik bekend met haast alle merken. Of u nu een Olympus, Fujifilm, Canon, Nikon, Sony, Pentax, Panasonic/Lumix, Leica of Samsung heeft – de kans is erg groot dat ik de camera al eens in de hand gehad heb. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan komen we er snel genoeg uit!