Mijn werkwijze


Eigenzinnige trouwfotograaf

Mijn specialiteit is het maken van natuurlijke en sfeervolle trouwfoto’s. De traantjes van de moeders, de grote ogen van de kinderen, het pure geluk in jullie ogen – het zijn dingen die een fotograaf niet kan vastleggen door eindeloos aanwijzingen te geven. Het zijn foto’s die alleen gemaakt kunnen worden door op het juiste moment de juiste foto te maken.

Buiten mijn vak als trouwfotograaf maak ik ook veel van dit soort foto’s in het dagelijks leven. De ervaring die ik hierin opgedaan heb, pas ik toe op jullie bruiloft, waardoor jullie niet alleen maar geposeerde foto’s krijgen, maar ook een reeks natuurlijke foto’s met echte emoties.

Naast de natuurlijke emotie vind ik het maken van enkele geposeerde foto’s ook erg mooi. Het leukste is als jullie uiteindelijk beide soorten foto’s in een trouwalbum kunnen binden om zo alle kanten van de dag te laten zien. Bij het maken van de geposeerde foto’s heb ik een originele werkwijze die verder gaat waar de rest van de fotografen stopt. Lees hier hoe ik dat doe.