Fotocursus Foto Verweij


Fotocursus Nijmegen

4 lessen voor €99,-

Bij Foto Verweij geef ik een basis- en een vervolgcursus die ik eigenhandig opgezet heb. Beide cursussen bestaan uit vier lessen van elk een kleine twee uur. Ze worden gegeven in Café De Parade op plein 1944 in Nijmegen. Kijk hier voor de aankomende data van de cursus.

De basiscursus is een ideale manier om de camera beter te leren kennen. Na de cursus kunt u deze eindelijk de baas zijn en de foto’s maken die u wilt maken en niet die uw camera wil maken. Na iedere les geef ik een opdracht mee. Deze zal steeds zijn om een bepaald type foto te maken. Hierbij past u de geleerde technieken direct toe en bent u dus actief bezig met fotografie. De foto’s van de opdrachten worden steeds besproken in de volgende les.

Bij de vervolgcursus gaan we een stap verder. Want zelfs wanneer u in staat bent perfect belichte foto’s te maken die technisch prima in orde zijn, kunnen deze foto’s nog erg saai zijn. Kortom: wat maakt een foto nu echt mooi? Daar gaan we op in. Dit zullen we doen aan de hand van een reeks fotografische genres, geavanceerde compositietechnieken en door stil te staan bij verschillende soorten licht. Ook hier krijgt u na iedere les een opdracht mee.

 

Basiscursus Foto Verweij

Basiscursus Foto Verweij

Vervolgcursus Foto Verweij

Vervolgcursus Foto Verweij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van cursisten:

“Hartelijk dank voor de interessante en leerzame cursus, de koffie met snoeperijen en het boekje! Ik zal de cursus zeker aanbevelen. Ik ben blij dat ik nu de beginselen van de fotografie ken en daardoor mijn angst voor het gebruiken van de camera heb overwonnen.”

Cursist van de Basiscursus Foto Verweij

“Ik was heel enthousiast over wat er geboden werd en zeker ook over de manier waarop jij de cursus bracht!”

Cursist van de Basiscursus Foto Verweij

Super goede cursus gevolgd – basiscursus fotografie. Ik heb mijn camera goed leren kennen en ontzettend veel handige tips gekregen over waar ik op moet letten bij het maken van foto’s. Door de duidelijke uitleg met voorbeelden is het een aanrader voor iedereen! Ik ga zeker de vervolgcursus doen.

Cursist van de Basiscursus Foto Verweij