Een bijzondere combinatie

fotografie én videografie op jullie bruiloft

Kevin Janssen

Rutger van Loo

VIDEOGRAAF

Kevin is een creatieve videograaf die met zijn video's het verhaal van jullie dag als geen ander vertelt.

FOTOGRAAF

Rutger maakt bijzondere foto's van de mooiste momenten op jullie dag.

Marlies en Gerbert

Dit kun je verwachten

Fotoshoot en video tegelijk

Op elkaar ingespeeld duo

De fotoshoot doen wij doorgaans samen: we plannen dan net wat meer tijd in dan gewoonlijk en maken dan foto's én video's. Sommige momenten kunnen we tegelijk vastleggen en andere momenten zijn puur voor de fotograaf of videograaf.

Wij kennen elkaar al ruim 10 jaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is belangrijk dat je als beeldmaker niet door elkaars beeld heen loopt en dat je goed communiceert. Zo krijg je de belangrijkste momenten goed op foto én op video.

Sfeervideo van 5-10 minuten

Digitaal en in een album

Na afloop van de dag krijg je een prachtige sfeervideo van zo'n 5-10 minuten met beelden van de shoot, de ceremonie, borrel, diner en feest. Je kunt zelf de muziek kiezen voor de video en het is ook mogelijk om jullie geloften als gesproken tekst over de video toe te voegen voor een extra persoonlijk tintje.

De foto's ontvang je digitaal in de hoogste resolutie én fysiek in een prachtig foto-album van 30x30cm. Het verhaal van jullie mooie dag kunnen jullie zo op verschillende manieren herbeleven.

Prijzen en info

Wij zijn los te boeken of als duo. Voor de prijzen van Rutger als fotograaf klik je door naar de prijzen en info pagina. Houd er rekening mee dat de kosten voor videografie grofweg vergelijkbaar zijn. Neem contact op voor een voorstel op maat.

neem Contact op

Diede en tamara

× Hoe kan ik je helpen?