Fotograaf en videograaf bruiloft

Samenwerking met Kevin Janssen

Herbeleef jullie prachtige dag en blader op de bank door jullie schitterende trouwalbum. Nadat jullie de laatste pagina hebben dichtgeslagen, gaat de TV aan en worden jullie weer meegenomen naar die ene dag. 

Rutger van Loo

Fotograaf

Rutger maakt spontane foto's met natuurlijk licht waar het geluk vanaf spat.

Kevin Janssen Videograaf

Kevin Janssen

Videograaf

Kevin is een creatieve videograaf die een prachtig geheel maakt van alle momenten op jullie bruiloft.

Aan één blik genoeg

Je laat je bruiloft vastleggen door een fotograaf en een videograaf. Dan lopen er dus twee beeldmakers rond die beiden op zoek zijn naar het perfecte shot. Wij kennen elkaar al bijna 10 jaar. Eerst als vrienden en daarna ook duo beeldmakers. Daardoor kunnen wij zeer goed met elkaar communiceren. Dat is essentieel.

Doordat we weten hoe de ander te werk gaat, voorkomen dat we elkaar in de weg lopen. Vaak hebben we aan één blik genoeg om te zien wat de ander bedoelt. Hier hoeven jullie je dus geen seconde mee bezig te houden.

Creativiteit keer 2

Of het nu tijdens de shoot vooraf is of tijdens de ceremonie, regelmatig inspireren we elkaar om betere beelden te maken. Doordat onze stijl en manier van werken goed bij elkaar aansluit, zijn we op zoek naar vergelijkbare beelden. En dan kan het maar zo zijn dat Kevin een idee uitwerkt voor een prachtig shot, en dat Rutger hier ook een perfecte foto van kan maken.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek: we plannen vooraf een kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen en om de details door te spreken. Hiervoor komen we samen langs. 
 • Elke bruiloft is anders: tijdens de kennismaking leren we jullie kennen en bepalen we samen met jullie hoe we jullie bruiloft het beste kunnen vastleggen. Wij hebben natuurlijk onze eigen stijl en werkwijze en dit stellen we zo veel mogelijk af op jullie wensen en voorkeuren. 
 • Geen reiskosten: we wonen in Nijmegen, maar ik leggen bruiloften in heel Nederland vast zonder reiskosten. Het vastleggen van een bruiloft in het buitenland is zeker mogelijk in overleg.
 • Goed voorbereid: op je bruiloft wil je geen gedoe. Wij bereiden ons beiden zorgvuldig voor, zorgen dat we ruim van tevoren aanwezig zijn en hebben altijd voldoende reserve-apparatuur mee voor als er iets kapotgaat. Je kunt weliswaar niet voor 100% zeker zijn, maar wel voor 99%.

Fotografie

Rutger heeft oog voor spontane momenten en werkt het liefst met natuurlijk licht. Mijn ervaring in straatfotografie helpt voor het vastleggen van het decisive moment en voor het creëren van sterke composities.

 • Snelle levering: binnen 24 uur levert Rutger 3 foto's aan die je vast kunt delen met vrienden en familie. Al binnen 7 dagen na de bruiloft levert hij de foto's digitaal aan. Het album levert hij in circa 4-6 weken. 
 • Digitale proef album: Rutger maakt het album digitaal op en stuurt hier een voorvertoning van als pdf-bestand. Vervolgens kunnen jullie hier feedback op geven om bijvoorbeeld foto's toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen. 
 • Volledige selectie (geen maximum aantal): Rutger maakt op de dag zelf ontzettend veel foto's. Na afloop maakt hij een selectie. Hierbij werkt hij zonder maximum. De volledige selectie bewerkt hij met de hand na en deze ontvangen jullie digitaal. Als jullie dat mooi vinden, levert hij een deel van de foto's ook in zwart-wit aan!
 • Bewerking per foto: Rutger werkt niet met standaard presets waardoor alle foto's hetzelfde sausje krijgen. Bij het nabewerken beoordeelt hij elke foto individueel. Met de bewerking wil hij elke foto er zo mooi mogelijk uit laten zien, zonder dat het overbewerkt of onnatuurlijk wordt. 
 • Prachtig album: Rutger werkt samen met misschien wel de beste drukker van Nederland om een schitterend boek te maken waarbij je volop keuzes hebt om het helemaal jullie boek te maken. Dit album is echt de kers op de taart én is bij de prijs inbegrepen.

Videografie

Kevin heeft veel gevoel voor het samenvoegen van losse momenten tot één geheel. De beelden geven de sfeer van de dag prachtig weer en dit combineert hij met audio en muziek tot een video die je in één adem uitkijkt. 

 • Snelle levering: binnen 2 weken ontvang je de volledige video.
 • Prachtige video: Kevin maakt een prachtige sfeervideo van circa 5 - 15 minuten (de exacte lengte hangt af van het aantal uren dat we vastleggen en van jullie voorkeuren)
 • Muziek naar keuze: jullie kunnen zelf muziek aanleveren die Kevin in de video verwerkt. 
 • Geloften: jullie geloften neemt Kevin apart op zodat dit prachtig door de video heen verwerkt kan worden.