Aanzoeksfotografie

Een huwelijksaanzoek is een prachtig moment en hoe mooi is het om dat beeld voor altijd vastgelegd te hebben? Ik blijf zo lang mogelijk goed verstopt zitten om onopvallende foto’s te maken, zodat je partner niets doorheeft. Zo blijft het moment van het aanzoek echt en spontaan.

Achteraf maak ik nog een aantal foto’s van jullie samen, maar houd ik jullie ook niet te lang op: het is immers jullie moment.

It's time to say "yes"

01

Goed om te weten

02

Ervaren trouwfotograaf

Het is jouw aanzoek, jullie moment. En ik zorg ervoor dat het ook echt jullie aanzoek is. Ik ga onopvallend te werk, zodat het moment zo authentiek mogelijk is.

Ik gebruik mijn ervaring als trouwfotograaf om het mooiste standpunt te kiezen, zodat ik het moment suprême tot in detail kan vastleggen.

Achtergrond in straatfotografie

Ooit gehoord van straatfotografie? (Neem eens een kijkje bij mijn werk). Een goede straatfotograaf is geduldig, onopvallend én heeft een perfecte timing.

Soms wacht je 30 minuten op dat ene moment, om in een split second te reageren als het er is. En dat is precies wat ik bij het fotograferen van een aanzoek ook doe.

03

Veelzijdige apparatuur

Aanzoeksfotografie vraagt om andere lenzen dan de gemiddelde bruiloft. Ik heb de juiste apparatuur om ook van een grotere afstand jullie moment perfect vast te leggen.

Alle details op een rijtje

Kosten

Heb je interesse in het vastleggen van je aanzoek? Dan kunnen we het beste eerst even bellen of mailen. Geef aan wat je plan is en ik denk mee hoe ik dat zo mooi mogelijk kan vastleggen. Ik werk met een vaste prijs van €225,-, tenzij je zo'n ambitieus plan hebt dat dit leidt tot extra tijd of kosten. Dit gaat altijd in goed overleg.

Inclusief

Kosten:

Details

• Reiskosten NL
• BTW

€225,-

• Contact vooraf
• 1 uur fotografie
• Minstens 15 foto's

Neem contact op

× Hoe kan ik je helpen?